SANT CARLES DE LA RÀPITA

Els candidats de l’Ebre voten en un 21-D atípic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

21/12/2017

Els candidats ebrencs han exercit el seu vot al llarg de tot el matí. El més matiner ha estat el candidat d'ERC, Lluís Salvadó, que ha votat a les 9.30 a l’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita, acompanyat de l’alcalde de la població, Josep Caparrós. Salvadó ha volgut respondre les declaracions de Mariano Rajoy, que aquest dimecres advertia que “o es compleix la llei o ja se sap el que passa”. El candidat republicà ha dit que aquestes declaracions evidencien que allò que opinen els ciutadans de Catalunya “al PP li interessa molt poc”. També ha dit que “un partit que no pot arribar ni al 7% dels electors pretén continuar subjugant els ciutadans del país”.

També havia de votar a la Ràpita el candidat ebrenc de Catalunya en Comú, Carles Sanchís, però no ho ha pogut fer perquè es troba ingressat en un hospital. La segona candidata en votar ha estat Mònica Sales, de Junts per Catalunya. Ho ha fet al voltant de les 11 hores a l’escola-institut Daniel Mangrané de Jesús, acompanyada de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l’exdiputada, Meritxell Roigé. Sales confia que d’aquestes eleccions s’obtingui un resultat molt clar a favor del sí que permeti apropar Carles Puigdemont a Catalunya.

Més o menys a la mateixa hora votava el candidat del PSC-Units per Avançar a l’escola Mediterrani de l’Ampolla. Joan Caballol ha volgut agrair l’esforç que empresaris i autònoms han realitzat aquest dijous laborable per facilitar la jornada electoral. Ja en clau política, el candidat del PSC-Units per Avançar confia que aquest 21-D s’imposi el diàleg.

El candidat ebrenc del PP, Tomàs Castells, votava al voltant de les 12:30 del migdia a Deltebre, al col·legi Riumar. Castells es mostrava confiat que la participació fos elevada i malgrat les enquestes apunten a un percentatge de vots baix per al PP, el candidat ha apuntat que el vot popular és molt fidel i que podrien aconseguir el segon diputat a la demarcació per portar la veu de l’Ebre al Parlament.

I Èrica Bel, candidata ebrenca de la CUP, ho ha fet a les 14 del migdia al centre cívic d’Alcanar. Bel ha mostrat la seva satisfacció per la participació registrada i s’ha mostrat confiada que els resultats siguin favorables a la República catalana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>