TORTOSA

Les eleccions del 21-D, segons Jordi Duran i Josep Baubí


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

21/12/2017

Els periodistes Jordi Duran i Josep Baubí han analitzat aquest dijous la jornada electoral del 21-D amb motiu d’un programa especial del Primera Columna, l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. Duran, que és expert en comunicació política, ha pronosticat una victòria del bloc independentista, tot i que ha matisat que es reduiran força les distàncies amb el bloc constitucionalista, a causa de l’increment de la participació.

De fet, Duran ha insistit que la participació és clau per saber si pot haver un acostament del bloc constitucionalista al nombre d’escons del bloc independentista.

Per la seua part, Baubí ha volgut pronosticar un empat d’escons entre els dos blocs. Però ha estat més concret a l’hora de fer una travessa de l’ordre en què quedaran els partits: ERC, Ciutadans, Junts per Catalunya, PSC, Catalunya en Comú, CUP i PP.

D’altra banda, Baubí, que va ser corresponsal de Catalunya Ràdio, ha fet notar que en aquestes eleccions els mitjans públics no han estat obligats a fer les notícies en funció dels blocs electorals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>