TARRAGONA

Els alcaldes de la Ràpita i Deltebre tampoc declaren davant el fiscal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TARRAGONA

25/09/2017

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, s’han acollit al dret de no declarar davant la Fiscalia de Tarragona. Ambdós alcaldes ebrencs estaven citats a declarar aquest dilluns pel seu suport al referèndum de l’1-O. Tant un com l’altre han comptat amb el suport de més d’un centenar persones entre veïns, alcaldes, regidors, militants, associats i amics que han vingut amb autocars i cotxes particulars. S’han pogut sentir crits de “votarem”, “no tinc por” i “independència”, pancartes reclamant democràcia i fins i tot s’han cantat Els Segadors i el Carrilet. Fins i tot alguns han volgut ironitzar amb la situació amb una urna on es podia llegir “atenció, urna perillosa”. A la sortida de l’edifici, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha assegurat que continuaran treballant perquè l'1 d'octubre es pugui exercir el dret a vot i ha fet una crida a la ciutadania a sortir al carrer tantes vegades com sigui necessari.



Caparròs i Soler s’han abraçat a les portes del Palau de Justícia. A la sortida de la seva declaració a Fiscalia i preguntat per la Declaració Unilateral d'Independència (DUI), Soler ha assegurat que no es pot descartar com una de les alternatives si no es pot celebrar el referèndum de l'1-O.

Davant de les portes del Palau de Justícia de Tarragona també hi era el número 2 del PDeCAT, David Bonvehí. Bonvehí ha remarcat que “no hi ha altre camí que votar diumenge 1-O”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>