TORTOSA

Montse Castellà: ‘La mobilització pel Sí també beu de la lluita per l’Ebre’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

25/09/2017

La cantautora i activista Montse Castellà ha destacat aquest dilluns els paral·lelismes entre la lluita social contra el transvasament de l’Ebre, d’ara fa 17 anys, amb l’actual mobilització de la ciutadania a favor del referèndum i la independència de Catalunya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Castellà ha afirmat que el suport a l’1 d’octubre i el ‘Sí’ està reproduint les maneres de fer de les mobilitzacions permanents, multitudinàries, pacífiques i festives de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE).

Castellà també ha recordat que, com a portaveu de la PDE, va arribar a manifestar-se contra Artur Mas quan ell era el conseller en cap del govern de Pujol que donava suport al Plan Hidrogológico Nacional. De fet, CiU fins i tot va arribar a ignorar una votació del Parlament en contra del transvasament. Segons Castellà, això no li ha impedit recolzar a Mas, ara que ha rebut una querella per haver organitzat el 9-N.

La cantautora tortosina ha participat en primera línia en alguns dels actes més importants a favor de l’1 d’octubre, com l’inici de campanya que va fer-se a Tarragona. A més, amb el grup Les Kol·lontai també ha col·laborat en la cançó que els Txarango han composat per l’1 d’octubre. El tema, ‘Agafant l’horitzó’, ja ha rebut més d’un milió de visites a YouTube. Fa uns dies van interpretar-la junts a les festes de Tarragona, i és possible que la tornin a cantar amb la resta d’artistes abans del final de campanya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>