TORTOSA

Bel es nega a declarar davant del fiscal del Tribunal Suprem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Cinta Bonet | TORTOSA

25/09/2017

L'alcalde de Tortosa diputat del PDeCAT al Congrés espanyol, Ferran Bel, s'ha negat a declarar davant del fiscal del Tribunal Suprem, aquesta tarda a Madrid. Bel ha acudit a la fiscalia del Tribunal Suprem voluntàriament, acompanyat per diputats i senadors del PDeCAT, ERC, En Comú Podem, En Marea, Bildu i Comrpomís, a més de regidors de l'Ajuntament de Tortosa i director dels serveis territorials de la Generalitat.

De fet, desenes de persones han participat aquest dilluns al matí en la concentració de suport a l’alcalde de Tortosa, citat a declarar per haver donat suport al referèndum de l’1-O. Bel és el primer i únic dels alcaldes catalans que farà la seva compareixença davant el Fiscal General de l'Estat, tal i com havia demanat la Fiscalia del Tribunal Suprem, per la seva condició d'aforat com a diputat al Congrés. Amb puntualitat, a les vuit i mitja del matí, representants d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, diversos partits polítics i veïns i veïnes de Tortosa s’han reunit a la plaça de l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre per donar suport a Bel. L’alcalde ha agraït els missatges de solidaritat que ha rebut durant aquests dies i ha deixat clar que els alcaldes no faran marxa enrere en la seva defensa del referèndum.

L'alcalde de Tortosa ha decidit comparèixer “voluntàriament” sense el tràmit del suplicatori a la Cambra espanyola però no ha volgut avançar si s'acollirà al seu dret a no declarar. També ha tornat a lamentar que la citació no se li hagi fet arribar oficialment i hagi estat informat per la premsa. Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>