DELTEBRE

El primer Piromusical de l’Ebre, gran novetat de les festes de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

01/08/2018

Els nous dies de festa major a Deltebre tindran com a grans esdeveniments el concert de La Pegatina i Pepet i Marieta, i per primer cop, un Piromusical a Lo Passador. Estos dos seran els actes més destacats d’unes festes que igualment mantindran el caràcter tradicional d’una Festa Major al cor del Delta on els bous i les nits de ball tornaran a omplir les places del municipi.

Enguany, el pregoner serà el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, encarregat de la redacció del nou POUM de Deltebre.

El responsable d’organitzar este programa de festes, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana Carlos Serra, destacava com el programa està adreçat a tota la ciutadania de Deltebre.

A més, les festes de Deltebre tindran els clàssics “AutosLocos”, un tobogan aquàtic gegant, concursos d’arrossos, correbars i nits de ball amb bingo.

A més, les dones, els joves i la gent gran tindran els seus dies dedicats que completaran espectacles teatrals, activitats esportives, actes culturals i religiosos sota el lema “acampe qui pugue!” del 10 al 19 d’agost.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>