ALFORJA

El porc senglar torna a ser un problema a l’interior de Tarragona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Canal Reus TV | ALFORJA

02/01/2019

La problemàtica de la superpoblació dels porcs senglars torna a ser evident. Enguany, a més, els nivells de sequera que han patit rius i pantans a la zona de l’interior de Tarragona, han incentivat una major presència d’estos animals als nuclis rurals. Des del Departament d'Agricultura asseguren que encara no s'ha portat a terme cap mesura per tal de controlar la superpoblació. No obstant, i de cara al gener, ja s'ha convocat una reunió per tal d'avaluar els danys que hi ha hagut en els darrers mesos.

L'Anton és un dels molts agricultors que s'ha vist afectat per la superpoblació de porcs senglars. Una problema al qual molt municipis rurals han de fer front cada any. No obstant, els nivells de sequera tan elevats que s'han viscut enguany han provocat una major presència d’estos animals. Un fet que afecta sobretot a un dels productes estrella a la zona: l'avellana.

Així doncs, i davant d’este problema, els veïns afectats ja han començat a prendre mesures. A Alforja, per exemple, alguns agricultors s'han unit i han començat a posar tanques a gran part de les seues terres per dificultar el seu accés. No obstant això, saben que esta opció només és aplicable a territoris petits i per això demanen mesures urgents.

Des del Departament d'Agricultura asseguren que a hores d'ara no s'està portant a terme cap acció específica per poder controlar la població del senglar. Tot i això, per al gener, ja s'ha convocat una reunió de la taula territorial de la caça per tal d'avaluar els danys que ha provocat la superpoblació de porcs senglars en els últims mesos.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>