EL PERELLÓ

El Perelló posa en valor el comerç de proximitat amb la IV Shopping Night


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | EL PERELLÓ

02/08/2019

El Perelló celebra aquest proper 3 d’agost la IV Shopping Night ambientada en l’època romana. Una trentena de comerços exposaran els seus millors productes als carrers del municipi amb ofertes i descomptes per a tots els visitants. Tot, al voltant d’activitats que recreen l’època romana, com desfilades, representacions teatrals o la presència, fins i tot, de gladiadors.

L’alcaldessa del Perelló, Maria Cinta Llaó, ha valorat positivament aquesta iniciativa i ha destacat la importància del període romà per al municipi.

La jornada està organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris del Perelló, que actualment compta amb més de setanta associats. La seva presidenta, Carme Felicidad, ha destacat el bon estat de salut de l’entitat.

Des de les set de de la tarda fins la nit hi haurà múltiples activitats amb propostes musicals, festes ambientades en l’època romana, desfilades i molt més. Tot, amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi i el seu producte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>