DELTEBRE

El PDeCAT de Deltebre defensarà l’acció de govern porta a porta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

24/07/2018

El Partit Demòcrata a Deltebre posa en marxa una nova edició de la campanya porta a porta. Volen informar els veïns de les accions del govern de Lluís Soler durant els últims tres anys, i escoltar les inquietuds de la ciutadania. Durant tres setmanes, un grup de 40 persones repartiran 4.500 exemplars d'una revista que porta el nom de "La vida és canvi. Deltebre, també".

El candidat del PDeCAT i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha reivindicat la gestió del seu govern en els últims tres anys. Soler ha defensat la capacitat de l'agrupació local del Partit Demòcrata per escoltar als veïns i veïnes, i com en estos anys el poble ha canviat de color.

Soler considera que el canvi que va començar fa tres anys encara té recorregut al fixar-lo per a mitjà i llarg termini, fins a arribar a completar el "nou Deltebre".

El repartiment de revistes s'allargarà fins al 9 d'agost i es realitzarà les tardes de dilluns a divendres i també els dissabtes al matí, amb l'objectiu d'arribar a la majoria de domicilis de Deltebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>