TORTOSA

El Consell del Baix Ebre convoca els premis Emprenedoria, Solidaritat i Fotografia de la Gent Gran 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

23/02/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat en sessió plenària la convocatòria dels premis anuals d'Emprenedoria, Solidaritat i Fotografia de la Gent Gran. El premi a l'Emprenedoria, que enguany arriba a la dotzena edició, pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador en el món de l'empresa, i potenciar les oportunitats de negoci al Baix Ebre.

En aquesta sessió, el ple també ha aprovat la convocatòria de proves selectives per formar una borsa de treball de psicòleg amb l'objectiu de disposar de persones candidates a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i substitucions necessàries per a la prestació d'aquest servei al si de la institució.

D'altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre destinarà enguany gairebé 96.000 euros a la millora de camins municipals de la comarca.

També s’ha donat llum verda al conveni de col·laboració amb el Centre Associat de la UNED a Tortosa per fomentar l’accés a la cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys.

Finalment, el ple ha aprovat donar suport a la vaga laboral de dos hores convocada per al 8 de març, i per demanar una millor redistribució del sistema públic de pensions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>