DELTEBRE

Desapareix un pescador a la bocana de l'Ebre a Riumar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

16/04/2018

Un operatiu de recerca busca des d'aquest diumenge a la tarda un pescador de 32 anys que havia sortit al matí amb la seua embarcació del port esportiu de Deltebre i no va tornar. L'home, de nacionalitat senegalesa, va abandonar el recinte portuari a les 8.30 del matí amb una puntona, una petita embarcació de nom 'Anaïs'. Abans de desaparèixer, l’home va explicar que es dirigia a pescar a la zona de la Marquesa i del far del Fangar, ja dins la mar. Salvament Marítim va rebre a les 16.45 l'avís que encara no havia tornat, activant l'operatiu de recerca.

Aturades durant la nit, les tasques que coordina el centre de Salvament Marítim de Tarragona s'han reprès aquest dilluns al matí on s’han mobilitzat dues embarcacions i l'helicòpter, Helimer 202, que s'encarreguen de la recerca a la zona exterior del Delta on es creu que estava pescant.

Des de la mateixa Creu Roja, bombers i pescadors de la zona busquen l'home en el tram final del riu que va des del port de Riumar fins a la desembocadura.

Ampliació 13:00



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>