DELTEBRE

Deltebre vol obrir-se al riu amb el nou Pavelló Fluvial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

10/04/2018

Aquesta setmana han començat les obres del Pavelló Fluvial de Deltebre que s'ubicarà als baixos del Pont Lo Passador i que permetrà impulsar un espai fins ara poc utilitzat. 1.000 metres quadrats de nou espai multiusos que podrà ser des d'un auditori plenament equipat, fins a un recinte per donar cabuda a fires temàtiques o concerts. Amb la seua finalitat de difusió turística, l'equipament comptarà amb un espai d'informació, i també amb diferents panells ubicats a l'exterior que donaran a conèixer els diferents atractius turístics del municipi.

Aquesta actuació és una de les propostes aprovades en els pressupostos participatius i el seu cost és de gairebé 350.000 euros. La segona fase amb l'equipament i el mobiliari costarà 120.000 euros.

Per altra banda, segons ha destacat l'alcalde, el nou Pavelló Fluvial només és el primer pas per impulsar aquesta zona de la ciutat. Segons Lluís Soler, Deltebre vol obrir-se al riu amb un gran espai lliure de més de 9.000 metres quadrats, amb la barcassa de l'embarcador restaurada i un amfiteatre.

A més d'aquests equipaments, Soler també ha anunciat la dotació d'espai per a la construcció d'hotels, i una zona de comerç i restauració. Però els 45.000 metres quadrats d'aquesta actuació queden pendents de l'aprovació de la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>