DELTEBRE

Deltebre tindrà Punt Lila durant la Festa Major


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | DELTEBRE

08/08/2018

L’Ajuntament de Deltebre instal·larà un Punt Lila durant la festa major d’enguany per tal d’evitar les actituds i les agressions sexistes en el marc de les festes del municipi i altres nits festives i d’oci, seguint amb la campanya iniciada l’anterior any anomenada “Si dic SÍ, triem on, si dic NO, bona nit”.

A hores d’ara ja hi ha més de 15 voluntaris i voluntàries pertanyents a diferents associacions, col·lectius, entitats i organismes que rebran una sessió formativa per part de l’ens comarcal del Baix Ebre. El Punt Lila estarà present a la nit dels quintos i quintes, el 13 d’agost, durant el concert de La Pegatina i Pepet i Marieta, el 16 d’agost, i durant la Festa Jove del Parc del Riu, el 18 d’agost.

El Punt Lila també esdevindrà un espai d’informació per a la ciutadania de manera que també s’han editat uns fulletons informatius per conscienciar a la gent contra la violència masclista i el protocol a as seguir en cas de sofrir-ne alguna, així com uns adhesius amb el logotip de la campanya. El Punt Lila també s’ubicarà a les Festes Majors de Sant Roc, organitzades pel Club Deportiu de La Cava.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>