DELTEBRE

Deltebre busca consolidar DeltaFira i Mescla com a fires referents a Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

14/05/2019

Deltebre celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20 de maig, els seus 42 anys consolidant DeltaFira i Mescla com a fires referents a nivell de Catalunya. Enguany Mescla comptarà amb un centenar d’empreses participants, més de 50 tapes diferents i més de 20 demostracions de cuina, entre les quals destaca la participació de dos estrelles Michelin, Joan Bosch del restaurant Can Bosch, i Jeroni Castell, del restaurant Les Moles. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que la recuperació de DeltaFira i de Mescla generen orgull de poble i ajuden a projectar la imatge d’un Deltebre que es consolida com a capital del Delta de l’Ebre.



Un dels plats forts serà la Nit de Mescla, amb el sopar realitzat a càrrec de Jeroni Castell. D’altra banda, i com a novetat, Mescla comptarà amb un Concurs de Vins per descobrir el millor vi que marida amb el marisc del Delta de l’Ebre amb la participació de 24 cellers amb 58 vins diferents. En la vessant més didàctica, hi haurà tallers de cuina japonesa per als més menuts. La mostra serà inaugurada el proper dissabte 18 a càrrec del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. L’acte institucional per commemorar els 42 anys de la segregació de Tortosa es celebrarà el dilluns a les 17 hores. Mescla ha rebut recentment el premi a millor Fira de les Terres de l’Ebre a càrrec de l’associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>