BENIFALLET

Benifallet confia en la viabilitat del projecte hoteler de Xalamera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BENIFALLET

28/03/2018

El govern de Benifallet ha refermat el seu suport al projecte hoteler de la finca de la Xalamera, frenat per Urbanisme des de fa anys. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la primera tinent d’alcalde, Sílvia Folqué, ha afirmat que l’Ajuntament dóna suport al projecte de l’empresari andorrà Antonio Cachafeiro, que voldria construir un hotel de quatre estrelles en una finca de 120 hectàrees al costat del riu Ebre. L’operació estava valorada en uns 10 milions d’euros; preveia restaurar uns masos del segle XIII, i construir-hi 120 habitacions, però Urbanisme només hi deixa fer-ne 80. Folqué ha dit que encara confien que el projecte global puga tirar endavant.

De la mateixa manera, Folqué ha explicat que també han reiniciat converses amb el Grupo Pascual, per parlar del futur de l’antic balneari de Cardó. Ara fa dos anys, el projecte hoteler en aquest espai va quedar pràcticament descartat, però recentment hi ha hagut moviments al respecte. Ara, l’Ajuntament voldria garantir, sobretot, el manteniment i la conservació del patrimoni i dels espais històrics.

D’altra banda, Folqué ha repassat altres temes de la promoció turística de Benifallet, que comença la temporada immers en la celebració dels 50 anys del descobriment de les coves Meravelles. La regidora de Turisme ha explicat que enguany el repte és assolir les 30.000 visites a les coves, i també incrementar els 8.000 usuaris del llagut turístic Benifallet.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>