ASCÓ

Bel insta el CSN a informar millor per evitar un alarmisme innecessari sobre Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ASCÓ

13/04/2018

Ferran Bel ha valorat aquest divendres la seua participació en la comissió d’Energia del Congrés dels Diputats, en què el president del Consell de Seguretat Nuclear (CSN) va donar dimecres unes molt pobres explicacions sobre l’incident registrat a la central d’Ascó, després de l’aparició de material radioactiu en un pou. Bel ha explicat que el PDeCAT també ha fet preguntes de manera discreta per esbrinar què és el que ha passat, i també per evitar un “alarmisme innecessari”.

En concret, el president del CSN va donar respostes desconcertants, com ara que s’havia trobat “una cosa peculiar”, i que era difícil saber el seu origen perquè “hi havia molta terra i molt de formigó”. Bel ha dit que van ser unes declaracions “penoses” i “lamentables”, i ha apuntat que una millor comunicació per part del CSN hagués evitat la inquietud que s’ha generat.

Segons Bel, el president del CSN es va comprometre a donar una explicació més detallada als diputats, així com a les autoritats locals. De fet, es va reconèixer que l’Ajuntament d’Ascó no havia estat ben informat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>