ALDOVER

Arca segueix en peu de guerra contra l’abandonament animal a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | ALDOVER

28/08/2019

Amb l'arribada de l'estiu les televisions s'omplen de campanyes que tracten de recordar-nos que "ell mai ho faria". La realitat és que el nombre de gossos i gats que són abandonats durant l'any, i en especial en època de vacances, no disminueix. Arca Protectora Internacional, l'associació d'animals ebrenca situada a Aldover, ha recollit des que va iniciar-se l'estiu una mitja de dos gossos diaris.

A aquesta elevada xifra se sumen les entrades de gossos i gats provinents d'altres poblacions que són portats a l'associació pel fet que els animals pertanyen a les localitats on l'empresa responsable de la recollida dels animals és Corralet. Aquesta entitat, situada a Vinaròs i Tortosa, ha rebut diverses denúncies per presumpte maltractament animal i mala gestió, fet que ha generat desconfiança a molts ebrencs.

Des de principi d'any Arca ha recollit a 165 gossos i més d'un centenar de gats. Com la majoria d'associacions depenen per sobreviure dels seus socis i de moltes de les activitats que fan durant l'any per poder cobrir les despeses veterinàries, mantenir en condicions el refugi o comprar aliment i medicació, entre d'altres.

Els casos de crueltat animal són cada vegada més freqüents. Diàriament apareixen en mitjans de comunicació notícies que parlen de maltractament a gossos, gats i a tota mena d'animals. Perquè en el futur no siguin tan nombrosos aquests casos, Sussi creu que és fonamental començar a educar a les generacions del futur des de la base, començant pels més petits.

Luca, Kenny, Lara, Eddie... Són molts els gossos que conviuen a Arca esperant que algú els adopti. Des de l'associació fan una crida perquè la gent s'animi a adoptar a aquells animals que en moltes ocasions arrosseguen un passat complicat i que necessiten, amb més urgència, l'afecte i la calor d'una llar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>