DELTEBRE

Albert Guzmán porta a taula noves propostes culinàries amb cranc blau


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

24/10/2018

El cuiner rapitenc Albert Guzmán ha realitzat aquest dimecres un show cooking dedicat a la cuina del cranc blau. Guzmán ha presentat noves propostes culinàries amb aquest crustaci, més enllà dels coneguts arrossos, en una jornada que ha aplegat una quarantena de persones, bona part de les quals professionals de la restauració, a l'espai de cuina d'EbreTerra, a Deltebre. Guzmán ha elaborat propostes com una mantega clarificada de cranc blau amb pasta de full i ous d'arengada, un “donette” de cranc blau amb salsa holandesa, un capuccino de cranc blau amb escuma d'arròs i broqueta de cranc cruixent o una sopa de cranc blau i anguila fumada.

Guzmán també ha destacat les propietats del cranc blau. Aquesta iniciativa estava organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), en el marc del projecte Gustum. // Foto CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA


Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>