TORTOSA

Un pla de competitivitat destinarà quatre milions d’euros a enfortir les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/09/2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre ja ha presentat el projecte del Pla d’Especialització de Competitivitat Territorial (PECT), que inclou actuacions per valor de 4 milions d’euros. El pla busca afavorir el desenvolupament i el creixement de les quatre comarques de l’Ebre, i posa en comú la feina feta per la URV i per la Reserva de la Biosfera del COPATE, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, els consells comarcals de les Terres de l’Ebre i els ajuntaments de Tortosa i Amposta. El president del Baix Ebre, Dani Andreu, ha explicat aquest dimarts que el pla estarà finançat en un 50% amb fons europeus Feder, en un 25% per la Diputació i la resta per part dels agents locals implicats.

La millora de la competitivitat en el sector agroalimentari; l’aposta per l’economia circular en sectors com el moble de la Sénia, les noves tecnologies, o el turisme lligat a la Reserva de la Biosfera són només algunes de les iniciatives que s’han inclòs al nou pla. Andreu també ha detallat que Tortosa se centrarà en la millora de la promoció turística, mentre que Amposta ho farà en el camp de les noves tecnologies.

D’altra banda, Andreu ha avançat que el Consell Comarcal està negociant amb Adif per recuperar l’antic traçat del Carrilet. L’objectiu no és altre que allargar la Via Verda del Baix Ebre entre Tortosa i l’Aldea, per connectar-la després amb la desembocadura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>