AMPOSTA

“Les coses excepcionals” i “La Tendresa” plats forts d’Amposta Arts Escèniques 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich | AMPOSTA

09/07/2019

Amposta ha decidit continuar apostant per les arts escèniques durant la segona meitat d’aquest 2019. Aquest segon semestre inclou des d’obres com “Les coses excepcionals” de Pau Roca o “La Tendresa” coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom, a companyies locals, passant per les propostes per al públic infantil.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha incidit que es manté tot el suport del consistori a la programació cultural de la ciutat.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, Inés Martí, ha explicat que cada cop aposten més per obres de millor qualitat i sobretot pel teatre familiar i amateur.

D’aquesta manera Amposta mantindrà els actes consolidats com el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta, que enguany arriba a la sisena edició, o l’aposta per la música de cambra del Delta Chamber Music Festival.

D’altra banda, Amposta ha sigut un dels 5 municipis seleccionats per incorporar-se al Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya, acció que treballa per reforçar i ampliar els espais d’exhibició en l’àmbit nacional.

Tots els detalls de la programació d'arts escèniques, a la #RDP:



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>