SANT CARLES DE LA RÀPITA

Eufònic situa la Ràpita al mapa de la cultura catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich | SANT CARLES DE LA RÀPITA

06/09/2019

Aquest dijous es va donar el tret de sortida al festival Eufònic. Va ser amb l’espectacle inaugural “A vore” a la plaça del Coc de Sant Carles de la Ràpita amb una mescla de la tradició de la jota i la modernitat electrònica, amb dansa contemporània i tradicional. El percussionista tradicional, Pau Puig, ha considerat la festa i el ball com a punt de trobada bàsic entre aquests dos gèneres.

El director d’Eufònic, Vicent Fibla, ha destacat el caràcter "únic" del certamen pel que fa a la combinació d'estils, gèneres i artistes.

La regidora de Cultura, Erika Ferraté, ha considerat que Eufònic situa les Terres de l’Ebre al mapa de la cultura catalana.

Quatre dies de música i art per on passaran una cinquantena d’artistes que combinen la música experimental i d’avantguarda, els sons urbans més nous, la neoclàssica, l’ambient i l’electrònica de darrera fornada i uns quants noms inclassificables i al marge de qualsevol regla. // Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>