DELTEBRE

L’IRTA prova al camp nous mol·lusquicides contra el caragol poma


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

12/02/2019

L’IRTA està provant nous productes mol·lusquicides per lluitar contra el caragol maçana. En el transcurs de la XV Jornada Tècnica de l’Arròs que s’ha celebrat aquest dimarts a Deltebre, la investigadora de l’IRTA, Maria del Mar Català, ha explicat que s’està fent una primera tria de productes per comprovar la seva eficàcia però ha deixat clar que és l’empresa privada qui ha d’acabar traient el producte al mercat a un preu competitiu.

En aquesta quinzena edició de la Jornada Tècnica de l’Arròs, més de 250 tècnics i arrossers, i com a novetat, amb la col·laboració d’empreses del sector, han pogut conèixer de primera més els resultats més rellevants dels experiments realitzats per l’IRTA durant les darreres campanyes. La sembra en sec és un altre dels aspectes destacats que s’ha tractat en la jornada. Català ha detallat que al voltant d’un 20% dels camps d’arrossars del delta de l’Ebre ja apliquen aquesta tècnica, no només per la lluita contra el caragol maçana.

Al marge del caragol maçana també s’ha parlat sobre la mitigació del canvi climàtic o fertilització.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>