ALCANAR

L’Estat finalitza tres obres de millora ambiental a la costa de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

27/02/2019

El ministeri per la Transició Ecològica ha finalitzat tres obres de millora ambiental a la costa de les Terres de l’Ebre amb una inversió de més de 650.000 euros. El subdelegat del Govern de l’Estat, Joan Sabaté, acompanyat del cap de servei de Costes, Antoni Espanya, ha visitat les tres actuacions. La primera ha estat una obra d’emergència als penya-segats de la costa d’Alcanar, entre Sol de Riu i la desembocadura del Sénia, amb una inversió de 100.000 euros. Es tracta d’una zona que va quedar molt afectada pels temporals de l’octubre passat. L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha detallat l’actuació realitzada i també ha valorat molt positivament l’interès mostrat per l’administració estatal per resoldre les afectacions al municipi.

També s’ha finalitzat la primera fase del projecte de millora de la costa de la badia dels Alfacs, amb un pressupost de més de 500.000 euros. El projecte global passa per fer un camí de guarda entre la Ràpita i el Trabucador. El que s’ha finalitzat ara és un tram de 2,5 quilòmetres que arriba fins a la Torre de Sant Joan. Sabaté ha destacat que més enllà de la vessant de protecció, l’obra potencia l’atractiu turístic de la zona.

El regidor de Medi Natural de l’Ajuntament d’Amposta, Dani Forcadell, ha posat de relleu que l’obra realitzada facilitarà l’accés a la Torre de Sant Joan, on s’habilitarà una àrea d’interpretació.

El servei de Costes també ha realitzat una actuació d’urgència a l’Ampolla per mitigar els efectes dels temporals. Es tracta d’un mur de protecció de 140 metres al passeig marítim de la platja de l’Arenal, amb una inversió de 46.800 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>