ULLDECONA

L’Ateneu Cooperatiu impulsa 17 projectes a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

10/04/2018

L’economia social i cooperativa ja no és només una alternativa al capitalisme, sinó una realitat. Així ho ha assegurat aquest dimarts el representant de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre, Jaume Castellà. De fet, Castellà ha dit que l’economia social i el cooperativisme van més enllà de les cooperatives agrícoles, amb una llarga tradició i potser més conegudes les Terres de l’Ebre.

En aquest sentit, el programa de l’Ateneu Cooperatiu naix a partir que el Departament de Treball se n’adona que, durant la crisi, l’únic sector que genera nous llocs de feina és l’economia social i cooperativa. Actualment, l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre acompanya 17 projectes d’economia social que s’estan impulsant al territori.

A banda, l’Ateneu Cooperatiu ha organitzat enguany la primera fira Àgora, dedicada a l’economia social, el cooperativisme i el consum responsable, que es fa els propers 13 i 14 d’abril a Ulldecona. En total, s’hi exposaran una trentena de projectes nascuts a les Terres de l’Ebre i al conjunt del país, de sectors diversos. La jornada del divendres serà més professional, mentre que la de dissabte estarà més orientada al públic en general.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>