TORTOSA

L’AECE recupera la Nit de l’Empresari, amb 24 reconeixements


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

30/04/2019

El pavelló del Temple de Tortosa serà l’escenari, este dijous al vespre, de la cinquena edició de la Nit de l’Empresari, que l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) va celebrar per última vegada l’any 2011. Durant l’acte es farà un reconeixement a quatre gremis i una vintena d’empreses del territori que han destacat per la internacionalització, la trajectòria professional, la tradició familiar, la promoció del turisme, l'emprenedoria, la innovació o la responsabilitat social corporativa. El vocal de la junta de l’AECE, Enrique Alado, ha dit que l’acte estarà presidit per la conseller d’Empresa i Coneixement, i ha recordat quin és l’objectiu de la Nit de l’Empresari.

A més de les autoritats locals, també hi participaran representants de sector empresarial de Catalunya com Josep Sánchez Llibre, President de Foment del Treball Nacional, Maria Helena de Felipe, Presidenta de FEPIME Catalunya, Joan Font, President i Director General del Grup Bon Preu i Fernando Muiño, Director General Remsa Memorial, SA. Tots ells intervindran en la taula col·loqui "Empresa i Territori". L'acte clourà amb un sopar i un homenatge a l'escriptori tortosí Gerard Vergés.

Fins ara, la Nit de l'Empresari s'ha celebrat els anys 2000, 2004, 2007 i 2011. L'AECE és una entitat que agrupa mig miler d'empresaris de les quatre comarques de l'Ebre. Està present en els òrgans i Consells de més representativitat del territori i també és membre de les juntes de les patronals en l'àmbit català.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>