AMPOSTA

Lo Pati s’obre per apropar l’art a nous col·lectius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

12/02/2019

La programació de Lo Pati-Centre d’Art de les Terres de l’Ebre per aquest 2019 inclourà un nou projecte: Art Teràpia. L’objectiu és apropar l’art contemporani a nous col·lectius que difícilment ho faran per interès propi, com persones amb problemes de salut o joves estudiants. La directora de Lo Pati, Aida Boix, ha explicat que entre les accions previstes hi ha accions musicals en espais com hospitals o projectes conjunts amb pacients de l’Institut Pere Mata.

Boix ha remarcat que es busca la utilitat social de l’art per arribar a tothom. Aquest projecte compartirà protagonisme amb els habituals cicles del mónFILMAT, Femme in arts o, enguany també, el certamen bianual XYZ als Ullals de Baltasar. Les exposicions arrenquen aquest dissabte amb “Cos social”, de l’artista mallorquí Joan Morey, una proposta audiovisual que reflexiona sobre el paper de l'individu com a instrument social i objecte de control per part del poder.

Morey ha estat el guanyador de la tercera Edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona. // Foto SIRGA Comunicació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>