AMPOSTA

Lo Pati acull Lykt, una experiència visual, sonora i olfactiva dins el cicle OUT.SIDE


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

10/04/2018

L'art sonor més experimental aterrarà aquest dissabte, 14 d'abril a Lo Pati – Centre d'Art de les Terres de l'Ebre i ho farà amb una proposta artística singular i inclassificable: Lykt una obra que barreja diferents disciplines amb l'objectiu de submergir l'espectador en una experiència visual, sonora i també olfactiva. Es tracta d'una de les propostes més arriscades d'OUT.SIDE – Cicle de concerts de noves músiques als Centres d'Art Contemporani.

Lykt és una creació a sis mans conduïda per un trio d'artistes que ha sabut combinar els tres sentits. D'una banda, Yolanda Uriz s'ha encarregat de la part olfactiva de l'obra; Ferran Fages, de la part sonora; i finalment Lali Barriere, de la part de visuals. El resultat és un triangle sensorial on els tres sentits són conduïts cap a una experiència immersiva íntima, a través d'una mena d'aproximació minimalista, fràgil i inestable dels elements: llum, vibració i partícules en suspensió.

OUT.SIDE és un cicle en el qual també participa l'Arts Santa Mònica, de Barcelona; el Centre d'Art Tecla Sala, de l'Hospitalet de Llobregat; i el Centre d'Art La Panera, de Lleida. Tots quatre s'han coordinat i han sumat esforços per promoure i escampar arreu del territori una música experimental que encara és molt difícil trobar dins l'ecosistema cultural del país, amb l'objectiu de donar visibilitat a aquestes noves propostes sonores més innovadores i trencadores. Enguany també ha incorporat la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i enceta col·laboració amb les Sampler Sèries de L'Auditori de Barcelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>