MÓRA D'EBRE

Litterarum abordarà els conceptes de “sentir-se a casa, habitar o deshabitar”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual / ACN | MÓRA D'EBRE

09/04/2018

Durant tot el cap de setmana la poeta Sònia Moll i el cantautor italià Alessio Arena han compartit residència creativa a Móra d’Ebre en el marc del festival d’espectacles literaris Litterarum.

D’aquesta estada entre paratges florits de la Ribera sortirà un recital on es combinarà la poesia de Moll amb la música d’Arena i on també s’inclourà el llenguatge visual mitjançant un vídeo on estaran molt presents els conceptes de “sentir-se a casa, habitar o deshabitar”, una temàtica que cadascú ja rumiava per la seua banda i que a Móra han acabat de polir.

El treball que han fet no se centra en "musicalitzar" un poema de Moll, sinó que és tot un espectacle literari musical on es combinaran els versos de la poeta amb la música de pop neo-barroc d'ell, a més de fragments de prosa i la imatge. Després d'aquest cap de setmana, on han treballat intensament en un entorn tranquil, els artistes volen continuar polint el recital abans d'estrenar-lo de manera definitiva al Litterarum.

Aquesta és la tercera edició que el festival Litterarum impulsa una residència creativa amb una parella d'artistes. L'objectiu és apropar els textos catalans al públic, com fa el Litterarum, d'una manera diferent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>