BENIFALLET

Les “Meravelles” de Benifallet, a ritme dels Quicos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENIFALLET

09/08/2018

Les “Meravelles” de les Coves de Benifallet amb els versos teatralitzats dels Quicos. Això és el que podran escoltar les persones que s’apropen fins a este poble del Baix Ebre els dies 15 i 16 de setembre.

Serà un aniversari molt especial. Enguany fa 50 anys del descobriment de les coves, i el grup ebrenc celebra també el seu aniversari de plata. Icones del patrimoni natural i cultural del sud de Catalunya, durant un cap de setmana s’ajuntaran per oferir unes visites guiades molt especials.

Els Quicos faran sis passis diaris d'un petit espectacle amb música i teatre a l'interior de les cavitats i també oferiran petits concerts a l'entorn exterior.

Amb esta activitat, l'Ajuntament de Benifallet vol posar en valor un patrimoni natural únic a Catalunya i convertir la descoberta de les coves en una experiència única de la mà dels Quicos. Des del consistori consideren que el reconeixement nacional de les coves és encara un deure pendent mig segle després.

La visita amb els Quicos s’acompanyarà de concert a la plaça de les Coves, i per als més petits el pallaso Muniatto també amenitzarà la visita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>