MÓRA D'EBRE

Les plataformes Ribera Digna i Almatret Net es concentren contra l'abocador de Riba-roja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

14/02/2019

Unes 200 persones s'han concentrat este dijous al matí davant del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, per mostrar al conseller Damià Calvet el seu rebuig al projecte d'abocador industrial de Riba-roja d'Ebre. Un dipòsit privat que promouen les empreses Urbaser i Griñó, i que preveu una inversió inicial de 10 milions d'euros sobre una superfície de 34 hectàrees. La protesta estava convocada per la plataforma Ribera Digna, però també s'han afegit membres de la plataforma Almatret Net. I és que al poble del Segrià també s'hi oposen al projecte de Riba-roja d'Ebre, per la seua proximitat però també perquè ja tenen experiència en l'oposició ciutadana contra l'abocador industrial de Seròs.



L'encarregada de llegir el manifest de la plataforma Ribera Digna a les portes del Consell Comarcal ha estat una de les portaveus del moviment social, Tere Margalef. Remarquen que el sentiment de rebuig és “pràcticament unànime a la comarca” i que no es pot repetir la “història de les darreres dècades” a la Ribera d'Ebre. Consideren també que la comarca rep les conseqüències d’una “mala gestió dels residus” per part de la Generalitat.

En acabar la reunió, els portaveus de la plataforma Ribera Digna s’han reunit amb el conseller Calvet per manifestar el seu rebuig a l’abocador, però també per fer-li entrega de les 2.400 firmes que ja s’han recollit contra el projecte. // Foto MANOLO VELÁZQUEZ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>