LA GALERA

Les Terres de l’Ebre, de festa major


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA GALERA

16/08/2018

La Mare de Déu d’Agost marca el punt central de l’estiu i molts són els pobles que celebren la seua Festa Major durant esta setmana. La vetlla del 15 d’agost s’acabaven les festes de la Galera amb el tradicional Sopar del Bou on unes 700 persones van gaudir d’una vetlada on gairebé va participar tot el poble.

Al Perelló, la festa gran és per Sant Antoni, però com tenen platja, no volen ser menys i organitzen unes festes a la platja de Santa Llúcia. Una revetlla i una musclada popular amb actuacions musicals fan xalar a les 800 persones que es van acabar els musclos.

Deltebre està a l’equador de la seua festa major. Durant el matí, un tobogan d’aigua a lo Passador va refrescar l’ambient entre la gent jove. Al vespre, els actes institucionals van fer treure la roba de diumenge durant la solemne processó i ofrena de flors en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>