VALL-DE-ROURES

La ramaderia també és sector clau al Matarranya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VALL-DE-ROURES

09/05/2018

La ramaderia és un dels motors econòmics de la comarca del Matarranya i també el puntal de la Fira de Vall-de-roures. La fira s'ha convertit en un punt de trobada de ramaders i un espai per prendre el pols al sector. Des de l'Associació de ramaders d'oví i caprí, col·laboradors habituals de la fira, veuen difícil el futur, però tenen ganes de tirar endavant i millorar les seues explotacions.

La carpa dels animals és de visita obligada a la fira de Vall-de-roures. Els més menuts xalen veien els animalets, sobretot cavalls i ovelles. L'associació de ramaders d'oví i caprí del Matarranya cada any porten una bona representació de les diferents races d'animals que hi ha a la comarca.

En els últims anys els pastors de la comarca s'han animat a fer ells mateixos algunes exhibicions de gossos. A poc a poc han anat aprenent i incorporant al treball a aquests animals. Tota ajuda és poca per a aquest sector que no rep gaires ajudes i necessita molta dedicació.

Des de l'associació d'oví i caprí, tot i que veuen difícil el futur, lluiten per tirar endavant, apostant principalment en la formació dels ramaders.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>