GANDESA

Gandesa comença cinc dies de festa major en honor a la Fontcalda i Sant Gregori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

29/08/2019

Gandesa comença aquest dijous la seva festa major en honor a la Mare de Déu de la Fontcalda i Sant Gregori, que s’allargarà fins dilluns 2 de setembre. Les festes s’han encetat amb el pregó, enguany a càrrec de Joan Francesc Gras, fill de Gandesa i impulsor del domini.cat, i la proclamació de les Pubilles i Hereus 2019. L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha afirmat que les festes aporten valors de proximitat, empatia i germanor que de vegades no es troben en el dia a dia.

Un dels actes més esperats és la desfilada de carrosses de divendres a la tarda i la posterior degustació de la truita gegant a la plaça del Comerç. Junt amb el sopar popular són, segons Luz, els actes més participats de les festes majors.

Diumenge 1 de setembre es farà la tradicional processó i ofrena al a Mare de Déu de la Fontcalada i a la nit serà el torn de l’espectacle d’humor “Peyu, l’home orquestra”. Les festes acabaran dilluns amb teatre, ball i correfocs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>