TORTOSA

La producció i l'ocupació de gran part de les empreses de l’Ebre va créixer l'any passat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/05/2019

La producció i l'ocupació de les empreses de les Terres de l'Ebre va créixer l'any passat. Són els resultats del setè Índex del Clima Empresarial que elabora la Càtedra d'Economia Local i Regional (CELiR) del campus ebrenc de la URV, amb un centenar d'empreses, que representen la meitat de la facturació de les societats del territori i més del 20% dels treballadors. El creixement s'ha registrat sobretot en la indústria alimentària, el turisme i els serveis i s'ha mantingut estable en el sector primari, la construcció i la indústria general.

L'ocupació va tenir un comportament a l'alça durant el 2018, amb un índex de 2,628 i un saldo positiu del 28,8%, dos xifres per sobre del comportament de l'any anterior.

Per al 2019 es preveu una lleugera davallada de la producció. Amb tot, el director de la Càtedra d’Economia Local i Regional (CELiR) del campus Terres de l’Ebre de la URV, Juan Antonio Duro, afirma que hi ha una tendència al creixement. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>