AMPOSTA

La jornada sobre la reforma de la Llei del Treball Autònom impulsada per PIMEC reuneix una vintena d'empresaris a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

16/04/2018

Una vintena d'empresaris i empresàries han assistit a la jornada que PIMEC Terres de l'Ebre ha organitzat per parlar sobre la reforma de la Llei del Treball Autònom. L'acte, que ha tingut lloc a la delegació de la patronal a Amposta, ha exposat les principals mesures que han entrat en vigor aquest any i les seues conseqüències per al teixit professional autònom.

Un dels ponents de la jornada ha estat el secretari executiu d'Autònoms PIMEC, Lluis Viguera, que ha celebrat la millora de les condicions del professional autònom amb la nova regulació, però també ha remarcat la feina que encara falta per fer en aquesta matèria. A més a més, l'acte ha comptat amb la participació de la gerent de Zapater Assessors, Elisabet Zapater, que ha incidit en els aspectes més tècnics de la reforma.

La jornada també ha comptat amb la presència de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, el president de PIMEC Terres de l'Ebre, Santi Roselló i la presidenta de l'Associació de Dones Emprenedores i Directives, Cinta Pascual.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>