TIVENYS

La crescuda de l’Ebre retarda l’inici de la campanya de navegabilitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | TIVENYS

11/04/2018

La campanya de navegació fluvial arrenca tradicionalment en Dijous Sant, però aquest 2018 l’IDECE encara no ha pogut posar en marxa tots els serveis per garantir aquesta campanya a causa de l’alt cabal del riu Ebre. De fet, aquest dimecres al matí es registrava un cabal de 1.137 metres cúbics per segon, un augment, en només 24 hores, de prop de 400 metres cúbics per segon. Joan Martín Masdéu és director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, organisme que s’encarrega del manteniment del canal navegable entre Amposta i Ascó.

La crescuda de l’Ebre i una Setmana Santa que s’ha avançat al calendari han provocat que encara no hi hagi data d’inici de campanya.

Tot i que l’IDECE no restringeix ni penalitza, si que l’ens desaconsella la navegació per sobre dels 800 metres cúbics. L’institut s’encarrega dels serveis de manteniment neteja de macròfits i controls necessaris.

La navegació fluvial pel riu l’Ebre s’ha consolidat com un atractiu turístic de primer ordre a les Terres de l’Ebre. Durant l’últim any la xifra s’ha incrementat fins als 40.000 usuaris.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>