TORTOSA

La cadena tortosina SB Hotels compra el seu primer hotel fora de Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció / ACN | TORTOSA

22/06/2019

La cadena SB Hotels, amb més de 30 anys de trajectòria i amb seu a Barcelona, ha comprat un hotel NH a Madrid, el seu primer establiment fora de Catalunya. Segons ha informat un comunicat de l'empresa aquest divendres, SB Hotels ha tancat un acord amb HIP Hotel Investment Partners per passar a ser la propietària de l'hotel NH San Sebastián de los Reyes, de tres estrelles, que inclou un contracte d'arrendament amb NH fins al 30 de novembre. Aquest hotel serà el novè establiment de SB Hotels i se suma a la resta d'actius ja existents a la cadena: 5 hotels a Barcelona, 2 a Tarragona i 1 a Terres de l'Ebre, concretament a Tortosa.

Gerard Subirats, CEO del holding del qual forma part SB Hotels, explica: "Estem molt orgullosos d'entrar a la Comunitat de Madrid amb aquesta operació i seguirem treballant per buscar oportunitats en aquest mercat". Afirma que el seu segell d’identitat és el Mediterranean Urban Concept: hotels amb ànima mediterrània, de tracte i dissenys càlids i gastronomia local.

El conseller delegat de SB Hotels, Marc Alado, afegeix que Aquesta operació forma part d'una política d'expansió basada en ubicacions estratègiques de grans ciutats; en aquest cas destaca la proximitat a l'aeroport de Madrid-Barajas.

La voluntat de SB Hotels és la de continuar creixent a la zona, tant a les rodalies de Madrid com a la pròpia capital, així com en d’altres capitals de província representatives en els propers anys. La cadena preveu iniciar a partir de l'estiu del 2020 una reforma a l'establiment de Madrid per convertir-lo en un hotel 'boutique'.

Per la seva banda, segons HIP Hotel Investment Partners aquesta operació respon a l'objectiu de centrar-se en grans hotels vacacionals de més de 200 habitacions i preferentment ubicats en destinacions turístiques consolidades i a primera línia de mar. La major part dels actius HIP es troben en zones de costa, principalment Canàries (50%) i Balears (25%), i la resta es reparteix a la Península, principalment a la Costa del Sol, València i Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>