TORTOSA

La UGT, CCOO i la USOC de l'Ebre demanen al PSOE un pacte d’esquerres i més polítiques socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

30/04/2019

Els dirigents dels sindicats majoritaris al territori han demanat al futur govern de l’Estat, després de la victòria del PSOE a les eleccions del 28-A, un pacte d’esquerres i el compliment de les seues promeses electorals en matèria social i econòmica. Marc March, de Comissions Obreres, ha cridat a la mobilització massiva este Primer de Maig, per deixar clar al govern espanyol què és allò que espera la classe treballadora.

Més polítiques socials, garantir el sistema públic de pensions, la lluita contra el frau fiscal, o la derogació de la reforma laboral són algunes de les mesures que han citat els secretaris generals de la UGT, CCOO i la USOC al territori. Ho han fet durant una taula rodona, a Canal 21 Ebre.

De la mateixa manera, també han reclamat al PSOE més diàleg per solucionar el conflicte territorial amb Catalunya.

D’altra banda, els tres dirigents sindicals han lamentat que, un any més, l’Ajuntament de Tortosa haja fet coincidir la inauguració de la fira Expoebre i la celebració d’una cursa popular amb la manifestació de l’1 de Maig.

La concentració sindical de Tortosa està convocada a partir de les 12 del migdia a la plaça del Carrilet, i la manifestació recorrerà l’avinguda de la Generalitat fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, on es faran els parlaments. El lema de la convocatòria de la UGT i CCOO és ‘Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones’. Per la seua banda, la USOC es manifestarà amb el lema propi ‘Game over. Deixeu de jugar amb els nostres drets’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>