GANDESA

La Terra Alta pot assolir la plena ocupació turística durant els dies centrals de la Setmana Santa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailG.M. | GANDESA

07/04/2017

L’ocupació turística a la Terra Alta durant els primers dies de la Setmana Santa (del dilluns 10 d’abril fins al dijous 13) arriba a hores d’ara al 65%. En canvi durant la segona meitat de la setmana els establiments tenen un 95% de reserves tancades, la qual cosa porta a pensar que la comarca pot assolir gairebé el 100% d’ocupació, del dijous 13 fins al dilluns 17, segons les dades que ha recollit l’observatori turístic del Consell Comarcal de la Terra Alta.

La comarca ha preparat un ampli ventall d’ofertes per a satisfer els visitants durant aquests dies. S’han ampliat els horaris d’atenció a les oficines de turisme i els horaris de visita als centres d’interpretació. Diferents espais de la comarca acullen exposicions de fotografia i d’altres aspectes culturals, i alguns municipis han preparat una agenda d’actes diversa per desenvolupar en aquestes dates.

Destaca la important oferta en visites guiades a l’entorn dels diferents espais de la Batalla de l’Ebre, conjuntament amb l’oferta enoturística, i d’esports d’aventura que es podran realitzar a la comarca. Tot això acompanyat de les diferents propostes per gaudir del lleure que ofereix actualment la Terra Alta, on la Via Verda serà, ben segur, un dels principals reclams dels visitants que escullin la comarca per fer activitats de lleure en contacte amb la natura.

Cal fer menció especial a la representació de 'La Passió' de Vilalba dels Arcs, els dies 13 i 15 d’abril, i als diferents actes que es realitzen al voltant d’aquest esdeveniment que un any més, marcaran l’agenda dels actes de Setmana Santa a la comarca.

D’aquesta manera, la Terra Alta es posiciona com un destí turístic de referència durant aquesta època de l’any amb una oferta d’activitats força variada que s’adapta cada cop més a les demandes i necessitats dels seus visitants.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>