SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita marítima en miniatura, per Joan Cartes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

28/03/2018

Com a bon poble mariner, Sant Carles de la Ràpita recorda en els seus espais culturals totes les arts que envolten el món de la mar. Des d’aquest cap de setmana, l’artesà Joan Cartes exposa la mostra d’Arts de Pesca i miniatures de llocs emblemàtics de la Ràpita.

Per a Cartes, la seua primera passió són les xarxes de pesca, però explica que completada la col·lecció va decidir ficar-se al món de les maquetes.

Les maquetes representen espais i activitats molt típiques al port dels Alfacs, i contrasta els elements estàtics dissenyats a mà amb aquests peixets que neden entre les muscleres de cartó-pedra.

Joan Cartes reflexiona sobre el cost d’una d’aquestes maquetes, no només l’econòmic o el del temps que costa acabar-les.

Aquestes maquetes i xarxes típicament rapitenques les podeu veure de manera permanent a la seu de l’Associació d’artesans de la Ràpita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>