SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita estrena divendres la programació estable de l’auditori Sixto Mir


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

04/10/2017

Sant Carles de la Ràpita estrena aquest divendres la programació estable del recent estrenat auditori Sixto Mir. Ho fa amb una oferta molt variada que inclou teatre, cinema i múltiples activitats relacionades amb el municipi i les entitats locals. Així, acollirà la II Nit de l’Ensenyament, aquest mateix divendres, i dissabte s’inicia la temporada de teatre amb una comèdia. Durant l’any també se celebraran els concerts de banda de l’Agrupació Musical Rapitenca, actuacions de corals, la nit literària, la gala del comerç o el cicle de cinema gaudí. La regidora de Cultura, Erika Ferraté, ha destacat que el nou auditori ofereix noves possibilitats per poder fer un salt en la programació teatral que fins ara s’oferia a El Maset.

Coincidint amb l’estrena de l’auditori també s’ha posat en marxa l’Associació Cineclub la Ràpita. El seu president, Gabriel Vega, ha explicat que la voluntat és projectes pel·lícules de tot tipus, especialment cinema d’autor i documental. El cineclub arrenca aquest proper diumenge 8 d’octubre a les 18 hores amb la projecció de “La vida de Calabacín”.

Per la seva part, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha mostrat la seva satisfacció per la posada en marxa d’una programació estable a l’auditori Sixto Mir.

La presentació pública del Cineclub la Ràpita serà el diumenge a partir de les 11 hores i a l’Església Nova de la Ràpita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>