AMPOSTA

La PDE organitza una jornada festiva i reivindicativa pels 18 anys a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

12/03/2019

La Plataforma en Defensa de l’Ebre vol convertir el pavelló 1 d’Octubre d’Amposta en la plaça major de les Terres de l’Ebre per celebrar els 18 anys del moviment social. Serà dissabte 30 de març a partir de les 17:30 hores, amb activitats destinades al públic més infantil, i s’allargarà fins la matinada, amb la participació de diferents grups del territori. La portaveu de la PDE, Matilde Font, ha explicat que es tracta d’una jornada festiva i reivindicativa en defensa del territori, el delta de l’Ebre i el riu.

Les activitats començaran amb les actuacions dels pallassos Muniatto Show, Pallasso com tu i Salut i Clowns. A més de tallers de circ amb l’ECTA, una xocolatada i inflables. En paral·lel, es podrà visitar la fira de plataformes i entitats del territori, així com la Fira del Llibre Ebrenc, que participarà en la jornada. Pel que fa la música, es comptarà amb les actuacions de la Unió Filharmònica d’Amposta, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Èric Vinaixa, Pepet i Marieta, o Xeic. Durant el concert també se sentirà per primer cop la cançó “La força de l’Ebre”, el nou himne en defensa del territori creat per Pepet i Marieta. Des de la PDE, Josep Sabaté, ha afirmat que la del 30 de març serà una jornada de cultura i reivindicació.

L’entrada serà gratuïta, hi haurà food trucks i servei de barra. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>