MÓRA LA NOVA

La Festa del Tren de Móra la Nova s’obre a tots els públics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA LA NOVA

19/09/2018

El 6 i 7 d’octubre tindrà lloc a Móra la Nova la segona edició de la Festa del Tren al Museu del Ferrocarril, que formarà part de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Enguany es reforcen les activitats adreçades a tots els públics i, molt en especial, al públic familiar. A banda dels tallers dedicats a la música, l’art, la ceràmica i els jocs, s’inclouen noves activitats com l’espectacle “Laberta Delpoblet” dirigit a lectors d’un a tres anys, i una sèrie de visites guiades pensades per als més petits. El president del Ferrocarril de Móra la Nova, Jordi Sasplugas, ha explicat que amb el nou format de la Festa del Tren, encetat l’any passat, es busca fer participar a les famílies i lligar-la al territori.

Un dels plats forts de la Festa del Tren d’enguany tornarà a ser la visita teatralitzada “Un passeig per l’estació” a càrrec del grup de teatre local L’Estació, que es representarà en el seu format definitiu. A més de la possibilitat d’accedir al material ferroviari exposat i en moviment, aquesta serà la primera edició en què els participants podran gaudir de recorreguts dins del recinte del Museu a bord de la vagoneta de passeig “El Tro”, inaugurada ara fa uns mesos.

També es presentaran una primera versió de la gran maqueta en construcció “Basingstoke” i els elements que s’estan restaurant per a la composició del tren històric turístic Lo Caspolino. El preu diari de l’entrada és de 5 euros. La setmana següent, el 12 d’octubre, el Museu celebrarà les Jornades Europees del Patrimoni amb la segona convocatòria de les xerrades divulgatives sobre la Línia dels Directes, que enguany estaran dedicades a la presentació de l’estudi "Els dipòsits de locomotores de vapor a Espanya. El cas de Móra la Nova", a càrrec del doctor Joan Alberich, i del llibre “1893.. i el tren va arribar a Nonasp”, per part dels seus autors, José María Ràfales i Mario Rius.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>