TARRAGONA

La Diputació de Tarragona dona suport als municipis en la lluita contra els incendis forestals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TARRAGONA

13/08/2018

La Diputació de Tarragona dona suport a una trentena de municipis de la demarcació en el finançament d'actuacions destinades a la prevenció d'incendis forestals aquest estiu. La institució ha invertit enguany més de 216.000 euros en subvencions per a 28 ajuntaments i dues Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de municipis de les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona de menys de 10.000 habitants, per tal que puguen dur a terme actuacions de Prevenció Local d'Incendis Forestals (PLIF). El 80% dels ajuts concedits s'utilitzen per crear i millorar franges perimetrals a urbanitzacions i nuclis de població ubicats a zones interfase, a tocar del bosc, per protegir els habitatges i la població davant de possibles incendis i disminuir-ne el risc de propagació.

La posada a punt de basses i dipòsits d'aigua que formen part de la xarxa de punts de reserva per a la lluita contra incendis és una altra de les actuacions que els municipis duen a terme amb aquests ajuts de la Diputació, segons ha informat la institució supramunicipal en un comunicat.

A les Terres de l’Ebre, els beneficiaris de les subvencions enguany han estat els ajuntaments de Móra d'Ebre, Prat de Comte, Tivissa, Alfara de Carles, Pinell de Brai i Rasquera.

Estos ajuts formen part del conjunt d'actuacions que du a terme la Diputació de Tarragona en el marc de la prevenció d'incendis a la província. En este sentit, la institució també promou i difon l'ús de la biomassa forestal als municipis del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>