TORTOSA

La Cambra de Tortosa aposta per crear un clúster de navegació fluvial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/03/2019

La Cambra de Comerç de Tortosa i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) han realitzat aquest divendres una jornada sobre navegabilitat del riu Ebre amb la participació d’actors públic i privats que hi estan vinculats. L’objectiu era analitzar conjuntament les problemàtiques comunes i posar sobre la taula projectes de futur per afavorir la navegabilitat a l’Ebre. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria, ha explicat que una de les propostes és establir una finestra única on empreses i particulars es puguin adreçar al llarg de tot el tram ebrenc de l’Ebre.

Seguint el model d’èxit d’altres zones d’Europa, com el delta del Po, Chavarria aposta per la creació d’un clúster de navegació fluvial.

El director de l’IDECE, Alfons Montserrat, també ha destacat el model seguit per d’altres punts amb realitats similars a les del riu Ebre.

La manca de punta d’aigua o llum, d’una carta de navegació o el nombre insuficient de ports fluvials són algunes de les problemàtiques del tram ebrenc del riu Ebre. // Foto G.M.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>