TORTOSA

L'ICD presenta recomanacions per prevenir la violència sexual a les festes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/06/2018

La presidenta de l'Institut Català de les Dones ha visitat este divendres les Terres de l'Ebre per presentar les recomanacions per a l'abordatge d'agressions sexistes i violència sexual en zones d'oci o festes.

Núria Balada ha donat a conèixer les directrius cap a les administracions i entitats del territori a l'hora de prevenir i donar una millor resposta a les dones.

Les recomanacions defineixen les actuacions de prevenció, l'auditoria de l'espai públic amb perspectiva de gènere, i particularment els punts d'informació en les festes i les actuacions entre la gent jove.

El document neix d'una demanda dels professionals del Circuit per a l'abordatge de la violència masclista a les Terres de l'Ebre i ha estat elaborat per un grup de treball de l'administració en un procés de dos mesos que ha comptat amb el lideratge de l'entitat experta Creación Positiva.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>