TORTOSA

Villarroya vol conèixer les necessitats de les empreses ebrenques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

21/09/2018

La directora general d’Indústria de la Generalitat, la tortosina Matilde Villaroya, ha visitat aquest divendres diverses empreses de Tortosa, entre elles la seu del Grup Faiges on ha vist les instal·lacions i on ha mantingut una reunió de treball. Villarroya ha explicat que vol trepitjar el territori i veure empreses per saber què els manca i com els pot ajudar.

Precisament la innovació i la internacionalització són, segons Villarroya, claus per al desenvolupament de les empreses i apunta que hi ha cert desconeixement pel que fa als ajudes que la Generalitat ofereix en aquests camps. La directora ha destacat el talent que hi ha al territori i ha remarcat que volen atreure la indústria del futur i un dels primers passos per fer-ho és amb un catàleg que es podrà oferir a empreses.

Villaroya també ha parlat de les mancances del territori sobretot pel que fa a infraestructures a l’hora de desplaçar-se, tot i que ha indicat que depèn de l’Estat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>