TORTOSA

Unitat de les Terres de l’Ebre i el Baix Aragó pel desdoblament de l’N-420


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

26/09/2018

Les Terres de l’Ebre i el Baix Aragó van escenificar aquest dimarts a la tarda la unitat d’acció per reivindicar que l’autovia A-68, que ha de comunicar l’Aragó amb el mar, continuï per la carretera N-420 fins a Tarragona i el sud de les Terres de l’Ebre. L’acte públic en recolzament a l’adhesió del que s’ha batejat com manifest Setembre 2018, es va celebrar a la Cambra de Comerç de Tortosa amb representats polítics dels dos territoris. Actualment, el projecte només preveu l’opció de fer sortir l’A-68 per Morella i fins a Vinaròs. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarria, va insistir que és el moment de reclamar que s’inclogui una partida als pressupostos de l’Estat per iniciar un desdoblament de l’N-420 que ha d’afavorir l’intercanvi comercial i millorar la seguretat viària.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, també va posar de relleu que l’A-68 dinamitzaria el territori.

A l’acte va assistir el director general de Transport de la Generalitat, que també es va sumar al manifest.

El subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté, va expressar el seu compromís per traslladar la reivindicació al ministeri de Foment.

La Cambra de Comerç de Tortosa farà arribar el manifest a totes les administracions per tal que li donen suport.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>