TORTOSA

Una visió renovada per a Jaume Rocamora


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | TORTOSA

05/03/2018

Minuts abans del migdia de dissabte, 3 de març, Jaume Rocamora donava l'última ullada a la sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa que exposa 40 obres de l’artista. Peces que van des dels anys 60 del segle passat fins a l'actualitat, i que tractaran d'oferir una visió polièdrica i renovada del creador.

Les obres es presenten de manera lineal en petits conjunts i conviden al diàleg entre les peces de diferent cronologia i la reflexió sobre alguns aspectes que configuren el llenguatge artístic de Rocamora. L'objectiu, tornar a descobrir el seu treball més enllà dels paràmetres temporals, i desvetllar els patrons de la seua creació. Per a Rocamora, el més important és l'exposició en conjunt i reivindica la figura del col·leccionista.

Al sol del migdia, desenes de persones escoltaven atentes l'artista que ha comptat amb la col·laboració del crític d'art Francesc Miralles. També present Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, qui considerava aquest 5 de març com un dia molt important per la ciutat.

Nascut l'any 1946, Jaume Rocamora va iniciar els seus estudis artístics a l'Escola Taller d'Art de la ciutat. Les seues obres s'han pogut contemplar a museus i espais d'art a Catalunya i la resta d'Espanya, i també amb una projecció internacional a països de la vella Europa i els Estats Units.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>