ULLDECONA

Una trentena de projectes participaran en la primera fira d’economia social a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ULLDECONA

04/04/2018

Què és clau a l’hora de plantejar alternatives viables al capitalisme? Són respostes que vol donar ÀGORA, la primera fira d’economia social a les Terres de l’Ebre que tindrà lloc a Ulldecona els dies 13 i 14 d’abril.

Impulsada per l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre, la mostra comptarà amb moltes propostes de consum responsable i de sectors molt diversos, des de l'alimentació, la formació o l'energia, fins a les assegurances, la banca ètica o els mitjans de comunicació. Totes juntes formaran durant dos dies un espai de trobada i debat al voltant de l’economia social i sostenible.

A ÀGORA hi participaran una trentena d’expositors. Tindran un pes molt important les cooperatives de consum responsable, però també les entitats relacionades amb el tercer sector que podran ser conegudes pels visitants interessats en aquesta nova forma d’economia.

L'Ateneu ebrenc va nàixer a finals de 2016 i en poc més d'un any ja està assessorant 17 projectes cooperatius al territori, fet que demostra l’interès per aquesta nova forma d’economia més justa i que a més ofereix noves vies d'inserció laboral.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>